Szállás

Kemping

A lovarda kempinge 7500 négyzetméteren terül el, 100 személy vendéglátására van felszerelve. A 200 nm-es főépületben kapott helyet a recepció és az iroda, a férfi/női wc-k, zuhanyozók, öltözők, az egészségügyi szoba, a mosókonyha és a raktár.


A recepció rengeteg társasjátékot és könyvet rejt, irodánkban pedig nyomtathatnak, fénymásolhatnak vendégeink. Ingyen Wi-Fi!A női zuhanyozóban az egyik kabin családbarát, egy pici várótermet is kialakítottunk a kicsiknek, míg anyuka zuhanyozik. Az öltözőben pelenkázóasztal könnyíti meg a mama dolgát. WC fellépő, WC- ülőke szintén rendelkezésre áll. Babaágyat és babakádat is szívesen adunk.A mosókonyhát is szívesen használhatják vendégeink.A zárható ebédlő 100 személy befogadására van felszerelve: elegendő asztalok, padok, egy 100 literes bogrács, kemence, grill, valamint főzési és tálalási eszközök. Etetőszék is van! Hűtőszekrény, mélyhütő, mosogatógép, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávégép, vízforraló, fritteuse, mind vendégeinket várja!

A kisgyerekek egy, az ebedlőhöz közeli homokozóban játszhatnak, minicsúszdával mellette. A nagyobb gyerekeknek óriáshomokozót készítettünk, a kemping sarkában, így élvezhetik a nekik már kijáró elkülönülést. Pulyafárasztónak nevezzük azt az akadálypályát, amin kicsik es nagyok egyaránt bizonyíthatják ügyességüket és rátermettségüket.


A szívnapozó és az amerikai hinta a pihenni vágyókat várja. Csobbanni 500 literes kádakban lehet, klórmentes esővízben! Tábortűzrakó helyünk is van!Lovaglási lehetőséget is nyújtunk kedves vendégeinknek, előzetes bejelentkezést kérünk.